új töltő kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

új töltő kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

A forradalmian új töltőkerékpár bemutatása

A fenntartható közlekedés jövője

Bemutatjuk az új töltőkerékpárt, egy forradalmi közlekedési módot, amely egyesíti a kerékpár kényelmét a megújuló energia. Ennek az élvonalbeli innovációnak az a célja, hogy átalakítsa az ingázás módját, fenntartható és környezetbarát megoldást kínálva a városi mobilitáshoz.

Hatékony és környezetbarát

A legmodernebb villanymotorral meghajtott új töltőkerékpár a pedálozásból származó energiát hasznosítja a beépített akkumulátor töltésére. Ez azt jelenti, hogy miközben lovagol, nemcsak célba ér, hanem tiszta energia előállításával hozzájárul a zöldebb jövőhöz is. Mondjon búcsút a fosszilis tüzelőanyagoknak, és köszönjön egy fenntarthatóbb közlekedési módnak.

Páratlan kényelem

Letisztult kialakításával és könnyű vázával az új töltőkerékpár páratlan kényelmet kínál a városi ingázók számára. Akár zsúfolt városi utcákon navigál, akár festői kerékpárutakon cirkál, ezt a kerékpárt úgy tervezték, hogy az utazás zökkenőmentes és könnyed legyen. Ráadásul az elektromotor-asszisztens segítségével könnyedén megküzdhet dombokon és hosszabb távokon anélkül, hogy izzadna.

Intelligens és összekapcsolt

Az új töltőkerékpár nem csak egy közlekedési mód, hanem egy intelligens és csatlakoztatott eszköz is. A fejlett technológiával felszerelt beépített GPS-rendszerrel könnyedén navigálhat a városban és új útvonalakat fedezhet fel. Ezenkívül egy dedikált alkalmazáson keresztül csatlakoztatható okostelefonjához, így valós idejű adatokat szolgáltat a sebességről, a megtett távolságról és az akkumulátor töltöttségi szintjéről.

Biztonságra tervezve

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Éppen ezért az új töltőkerékpárt számos biztonsági funkcióval látták el a biztonságos és élvezetes vezetési élmény érdekében. A jobb láthatóságot biztosító nagy teljesítményű LED-lámpáktól a gyors megállást biztosító érzékeny fékekig ennek a kerékpárnak minden aspektusát gondosan, az Ön biztonságát szem előtt tartva tervezték meg.

Testreszabás és kényelem

Tisztában vagyunk vele, hogy minden motoros egyedi, ezért az új töltőkerékpár testreszabási lehetőségek széles skáláját kínálja az Ön preferenciáinak megfelelően. Az állítható ülésmagasságtól a különböző vázméretekig személyre szabhatja kerékpárját a tökéletes illeszkedés érdekében. Ezenkívül a kerékpárt a kényelmet szem előtt tartva tervezték, párnázott nyereggel és ergonomikus kormányrúddal, hogy minimálisra csökkentsék a test megterhelését.

Csatlakozzon a zöld forradalomhoz

Az új töltőkerékpár kiválasztásával nem csak saját maga hoz okos és fenntartható döntést, hanem mindenki zöldebb jövőjéhez is hozzájárul. Innovatív technológiájával, kényelmével és biztonsági funkcióival ez a kerékpár forradalmasítja az ingázást. Csatlakozzon még ma a zöld forradalomhoz, és legyen része a tisztább és fenntarthatóbb világ felé vezető mozgalomnak.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart