16 hüvelykes elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

16 hüvelykes elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Fedezze fel a 16 hüvelykes elektromos kerékpár kényelmét és hatékonyságát

A 16 hüvelykes elektromos kerékpár bemutatása

Tapasztalja meg a kényelem, a hatékonyság és a környezetbarátság tökéletes keverékét államunkkal -a legmodernebb 16 hüvelykes elektromos kerékpár. Akár munkába jár, akár a városban intézi ügyeit, vagy egyszerűen csak élvezi a kellemes utazást, elektromos kerékpárunkat úgy tervezték, hogy utazása zökkenőmentes, könnyed és élvezetes legyen.

Egyszerű ingázás

Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak és a parkolási nehézségeknek. 16 hüvelykes elektromos kerékpárunkkal könnyedén navigálhat a forgalmas utcákon, és pillanatok alatt elérheti célját. Az erős villanymotor lendületet ad, amikor szüksége van rá, így az emelkedőkön való mászást és a hosszú távokat szellővé teszi.

Kompakt és hordozható

A 16 hüvelykes elektromos kerékpárunk kompakt mérete tökéletessé teszi a városlakók és a korlátozott tárolóhellyel rendelkezők számára. Akár egy kis lakásban él, akár tömegközlekedésre kell vinnie kerékpárját, elektromos kerékpárunk összecsukható kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást. Egyszerűen hajtsa össze, és vigye magával, bárhová is megy.

Hosszú élettartamú akkumulátor

A nagy kapacitású akkumulátorral felszerelt 16 hüvelykes elektromos kerékpárunk biztosítja, hogy megteheti a távolságot. Akár hosszú az ingázása, akár egész nap a város felfedezését tervezi, elektromos kerékpárunk továbbviszi. Az akkumulátor könnyedén tölthető otthon vagy a munkahelyen, és hatékony energiafelhasználásával több órányi motorozást élvezhet egyetlen töltéssel.

Kényelem és biztonság

Tisztában vagyunk a kényelem és biztonság fontosságával vezetés közben. Ezért van az, hogy 16 hüvelykes elektromos kerékpárunkat olyan funkciókkal tervezték, amelyek az Ön jólétét helyezik előtérbe. Az állítható ülés és kormány lehetővé teszi a személyre szabott illeszkedést, kényelmes vezetési élményt biztosítva. Ezenkívül a kerékpár első és hátsó lámpákkal van felszerelve a jobb láthatóság érdekében, a megbízható fékek pedig reagáló fékerőt biztosítanak.

Környezetbarát

Ha 16 hüvelykes elektromos kerékpárunkat választja, akkor nem csak saját maga, hanem a környezete is előnyére válik. Nulla károsanyag-kibocsátásával és csökkentett fosszilis tüzelőanyag-függőségével elektromos kerékpárunk fenntartható közlekedési lehetőség. Csatlakozzon a környezetbarát ingázás felé növekvő mozgalomhoz, és tegyen pozitív hatást a bolygóra.

Következtetés

Tapasztalja meg 16 hüvelykes elektromos kerékpárunk kényelmét, hatékonyságát és környezetbarát jellegét. Akár napi ingázó, akár hétvégi kalandor, elektromos kerékpárunk tökéletes társ minden utazáshoz. Élvezze az erőfeszítés nélküli motorozás szabadságát, a kompakt kialakítás kényelmét és a nyugalmat, tudva, hogy fenntartható döntést hoz. Szerezze be 16 hüvelykes elektromos kerékpárját még ma, és élvezze az elektromos közlekedés előnyeit.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart