2 kerék meghajtású elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

2 kerék meghajtású elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Az Ultimate 2 kerék meghajtású elektromos kerékpár – Erő és teljesítmény kombinálva

A 2 kerék meghajtású elektromos kerékpár bemutatása

Tapasztalja meg az ingázás jövőjét forradalmi, kétkerék-hajtású elektromos kerékpárunkkal. Az elektromos motor erejét és teljesítményét a kétkerék-hajtás stabilitásával és irányíthatóságával kombinálva ezt a kerékpárt úgy tervezték, hogy új magasságokba emelje vezetési élményét.

Engedd szabadjára az erőt

Kettős motoros rendszerével kétkerék-hajtású elektromos kerékpárunk páratlan gyorsulást és nyomatékot biztosít. Akár meredek dombokon, akár nyüzsgő városi utcákon navigál, ez a kerékpár extra lökést ad ahhoz, hogy bármilyen terepet könnyedén meghódíthasson.

Továbbfejlesztett stabilitás és irányítás

A hagyományos elektromos kerékpárokkal ellentétben a kétkerék-hajtású modellünk fokozott stabilitást és irányíthatóságot kínál. A kettős motoros rendszer biztosítja, hogy az erő egyenletesen oszlik el mindkét keréken, így jobb tapadást biztosít, és csökkenti a megcsúszás vagy megcsúszás kockázatát, különösen nehéz időjárási körülmények között.

Egyszerű vezetési élmény

Elektromos motorjának köszönhetően kétkerék-meghajtású kerékpárunk csökkenti a motorozás fáradalmait. Akár munkába ingázik, akár új ösvényeket fedez fel, könnyedén siklik végig, és izzadság nélkül élvezheti az utazást. Az elektromos motor nagyobb sebesség elérését is lehetővé teszi, ami gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az ingázást.

Tartós és megbízható

Kétkerék-meghajtású elektromos kerékpárunkat tartósra tervezték. A kiváló minőségű anyagoknak és a robusztus felépítésnek köszönhetően ez a kerékpár kibírja a mindennapi használat fáradalmait. Akár napi ingázó, akár lelkes kalandor, bízhat ebben a kerékpárban, hogy minden alkalommal sima és megbízható utazást biztosítson.

Környezetbarát

Ha kétkerék-meghajtású elektromos kerékpárunkat választja, akkor nemcsak egy kényelmes és hatékony közlekedési módba fektet be, hanem csökkenti szénlábnyomát is. A nulla károsanyag-kibocsátásnak és a kerékpár akkumulátorának megújuló energiaforrások felhasználásával történő újratöltésének köszönhetően jól érezheti magát a zöld választás mellett.

Kényelem és kényelem

Az Ön kényelmét szem előtt tartva tervezett kétkerék-meghajtású elektromos kerékpárunk ergonomikus kormánnyal, párnázott üléssel és állítható beállításokkal rendelkezik a testreszabott illeszkedés érdekében. Ezenkívül a kerékpár olyan kényelmes funkciókkal rendelkezik, mint a beépített lámpák, a tárolórekesz és az USB töltőport, így tökéletes társ a napi ingázáshoz.

Következtetés

Tapasztalja meg mindkét világ legjavát kétkerék-hajtású elektromos kerékpárunkkal. Az elektromos motor erejét és teljesítményét a kétkerék-hajtás stabilitásával és irányíthatóságával kombinálva ez a kerékpár páratlan vezetési élményt kínál. Akár munkába jár, akár új utakat fedez fel, kétkerék-meghajtású elektromos kerékpárunk könnyedén, kényelmesen és stílusosan elviszi Önt oda.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart