26 hüvelykes elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

26 hüvelykes elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Készüljön fel a 26 hüvelykes elektromos kerékpározásra

Tapasztalja meg a 26 hüvelykes elektromos kerékpár szabadságát

Készen áll arra, hogy kerékpáros kalandjait magasabb szintre emelje? Ne keressen tovább, mint a 26 hüvelykes elektromos kerékpár. Erőteljes motorjával és karcsú kialakításával ez az elektromos kerékpár tökéletes minden korosztály és tudásszintű versenyző számára.

Egyszerű lovaglás

Mondjon búcsút a megerőltető emelkedőknek és a hosszú ingázásoknak. A 26 hüvelykes elektromos kerékpár erőteljes villanymotorral rendelkezik, amely extra lendületet biztosít Önnek, amely bármilyen terepen való meghódításhoz szükséges. Akár városi utcákon navigál, akár tereppályákat fedez fel, ez a kerékpár könnyedén elviszi az úticéljához.

Hosszú élettartamú akkumulátor

Aggódik, hogy lemerül? Ne légy. 26 hüvelykes elektromos kerékpárunk nagy kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú utakra viszi feltöltés nélkül. Egyetlen feltöltéssel akár 50 mérföldet is megtehet, így soha nem kell megszakítania a kalandot.

Kényelmes és stílusos

Az Ön kényelmét szem előtt tartva tervezett 26 hüvelykes elektromos kerékpár párnázott nyereggel és ergonomikus kormánnyal rendelkezik, így órákon át kényelmesen közlekedhet. A kerékpár elegáns és modern kialakítása minden bizonnyal felkapja a fejét, bárhová is megy. Akár munkába ingázik, akár a szabad levegőt fedezi fel, remekül fog kinézni és jól érzi magát ezen a stílusos elektromos kerékpáron.

Biztonságos és megbízható

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Éppen ezért a 26 hüvelykes elektromos kerékpár megbízható tárcsafékekkel van felszerelve, amelyek kiváló fékezőerőt biztosítanak, így magabiztosan tud közlekedni. A kerékpár fényes LED-lámpákkal is rendelkezik, így még gyenge fényviszonyok között is láthatóvá válik a többi közlekedő számára.

Kényelmes és sokoldalú

Olyan kerékpárt keres, amely lépést tud tartani az elfoglalt életmódjával? A 26 hüvelykes elektromos kerékpár tökéletes az Ön számára. Beépített USB-porttal rendelkezik, amellyel útközben is töltheti eszközeit. A kerékpár kényelmes tárolórekesszel is rendelkezik, így könnyedén magával viheti a legfontosabb dolgait, bárhová is utazik.

Könnyen használható

Ne aggódjon, ha még nem ismeri az elektromos kerékpárokat. A 26 hüvelykes elektromos kerékpár hihetetlenül felhasználóbarát. Egy egyszerű vezérlőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a sebesség beállítását és az akkumulátor élettartamának egyszerű nyomon követését. Néhány kattintással készen áll az útra, és élvezheti az elektromos kerékpározás szabadságát.

Környezetbarát

Ha a 26 hüvelykes elektromos kerékpárt választja, nemcsak saját életét javítja, hanem a környezetet is segíti. Az elektromos kerékpárok nulla károsanyag-kibocsátásúak, így fenntartható és környezetbarát közlekedési módokká válnak. Csatlakozzon a zöld forradalomhoz, és csökkentse szénlábnyomát ezzel a környezettudatos kerékpárral.

Kezdje el elektromos kalandját még ma

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy 26 hüvelykes elektromos kerékpárral rendelkezzen. Tapasztalja meg az erőfeszítés nélküli motorozás izgalmát, a hosszú élettartamú akkumulátor kényelmét és a stílusos kialakítás kényelmét. Akár tapasztalt kerékpáros, akár kezdő, ez az elektromos kerékpár tökéletes társ a következő kalandokhoz. Készüljön fel a lovaglásra, és élvezze a 26 hüvelykes elektromos kerékpár szabadságát.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart