40 mph robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

40 mph robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Az Ultimate 40 mph-s robogó – Tapasztalja meg a sebesség és a kényelem izgalmát

A 40 mph-s robogó bemutatása – A városi mobilitás újradefiniálása

Eleged van a forgalomban ülni, vagy a nyilvánosságra támaszkodni közlekedés a közlekedéshez? Ne keressen tovább! 40 mph-s robogónk forradalmasítja a napi ingázást, és olyan izgalmas utazást biztosít, amilyen még soha nem volt.

A Need for Speed

Képzelje el, ahogy a város utcáin 40 mérföld/órás maximális sebességgel száguldozik, könnyedén manőverezve a forgalomban, miközben a hajában érzi a szelet. 40 mph-s robogónkat úgy tervezték, hogy a sebesség izgalmát nyújtsa a biztonság és a kényelem feláldozása nélkül.

Erőteljes teljesítmény

A nagy teljesítményű motorral felszerelt 40 mph-s robogónk lenyűgöző gyorsulást és sima vezetési élményt kínál. Akár forgalmas utcákon navigál, dombokat mász, akár nyílt utakon cirkál, ez a robogó biztosítja azt az erőt, amelyre szüksége van bármilyen terepen való meghódításhoz.

Hatékony és környezetbarát

A 40 mérföld/órás robogónk nemcsak adrenalint pumpáló, hanem környezetbarát is. Zéró károsanyag-kibocsátással és alacsony energiafogyasztással hozzájárulhat egy zöldebb jövőhöz, miközben élvezi a személyes közlekedési megoldás kényelmét.

Kényelem a keze ügyében

Felejtse el a parkolóhelyek keresését vagy a zsúfolt tömegközlekedési eszközöket. 40 mph-s robogónk kompakt, könnyű és könnyen manőverezhető, így tökéletes választás a városlakók számára. Egyszerűen pattanjon fel, száguldjon át a városon, és pillanatok alatt megérkezzen úticéljához.

Biztonságos és megbízható

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. 40 mph-s robogónk fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve, beleértve az érzékeny fékeket, a tartós gumiabroncsokat a jobb tapadásért és a stabil vázat a stabilitás érdekében. Ezekkel a funkciókkal magabiztosan navigálhat az utcákon, tudva, hogy védett.

Személyre szabható és stílusos

Fejezd ki személyiségedet, és tűnj ki a tömegből testreszabható opcióink kínálatával. Válasszon a különböző színek, minták és kiegészítők közül, hogy 40 mérföld/órás robogóját egyedivé varázsolja. Akár az elegáns és minimalista megjelenést, akár a merész és élénk stílust részesíti előnyben, nálunk minden ízlésnek megfelel.

Tapasztalja meg a városi mobilitás jövőjét

40 mérföld/órás robogónkkal búcsút mondhat a forgalmi dugóknak, és köszönthet egy izgalmas és hatékony közlekedési módnak. Legyen szó napi ingázóról, hétvégi felfedezőről vagy valakiről, aki egyszerűen csak élvezi a szabad út szabadságát, ezt a robogót úgy tervezték, hogy fokozza a városi mobilitás élményét. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a 40 mph-s robogó tulajdonosa legyen. Csatlakozzon a robogó rajongók növekvő közösségéhez, és tapasztalja meg a sebesség és a kényelem izgalmát még ma! Felelősség kizárása: Ha robogóval nagy sebességgel közlekedik, óvatosságra és a közlekedési szabályok betartására van szükség. Mindig viseljen megfelelő biztonsági felszerelést, beleértve a sisakot is, és vezessen felelősségteljesen.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart