60 mph elektromos robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

60 mph elektromos robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

A végső 60 mérföld/órás elektromos robogó: teljesítmény, sebesség és stílus

Tapasztalja meg a sebesség izgalmát 60 mérföld/órás elektromos robogónk segítségével

Készen áll a napi ingázásra a következő szint? Bemutatjuk a legmodernebb, 60 mérföld/órás sebességű elektromos robogónkat, amely soha nem látott módon ötvözi az erőt, a sebességet és a stílust. Akár városi utcákon, akár festői utakon cirkál, ez a nagy teljesítményű robogó forradalmasítja mindennapi közlekedését.

Erőteljes teljesítmény városi kalandjaihoz

60 mph-s elektromos robogónk robusztus motorral van felszerelve, amely lenyűgöző mennyiségű energiát ad le. Egyetlen feltöltéssel könnyedén megteheti akár 50 mérföldet, így rövid és hosszabb utakra egyaránt tökéletes. Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak, és üdvözölje a két keréken való közlekedés szabadságát.

Engedd szabadjára a Need for Speed-et

Képzeld el, hogy néhány másodperc alatt 0-ról 60 mph-ra gyorsulsz. Elektromos robogónk olyan izgalmas utazást kínál, amely miatt többre vágyik. Érezze a szelet a hajában, miközben könnyedén siklik az utcákon, a hagyományos robogókat a porban hagyva. Akár a sebesség szerelmese, akár egyszerűen csak gyorsabban szeretne célba érni, a 60 mérföld/órás sebességű elektromos robogónk a tökéletes választás.

Elegáns dizájn, páratlan stílus

Elektromos robogónk nemcsak hihetetlen teljesítményt nyújt, hanem karcsú és modern dizájnjával is megfordul. Sima vonalaival és szemet gyönyörködtető színeivel mindenki irigyelni fogja, aki mellett elhalad. Legyen szó trendalapítóról, vagy egyszerűen csak értékeli az esztétikai vonzerőt, robogónkat úgy alakítottuk ki, hogy bárhová is menjen, mindenütt megnyilvánuljon.

Hatékonyság és fenntarthatóság együttesen

Ha 60 mérföld/órás elektromos robogónkat választja, Ön nemcsak egy izgalmas közlekedési módba fektet be, hanem egy zöldebb jövőhöz is hozzájárul. A nulla károsanyag-kibocsátásnak és az újratölthető akkumulátornak köszönhetően bűntudatmentesen utazhat, miközben csökkenti szénlábnyomát. Ez egy mindenki számára előnyös helyzet mind az Ön, mind a környezet számára.

Kényelem és biztonság az élen

Tisztában vagyunk vele, hogy a kényelem és a biztonság a legfontosabb, amikor robogóról van szó. Ez az oka annak, hogy 60 mérföld/órás sebességű elektromos robogónk az Ön igényeit szem előtt tartva lett megtervezve. Az ergonomikus kormánytól az állítható ülésig minden részlet gondosan kidolgozott, hogy kényelmes és biztonságos vezetési élményt nyújtson. Ezenkívül a fejlett biztonsági funkciók, mint például az érzékeny fékek és a strapabíró abroncsok gondoskodnak a nyugalmáról minden utazás során.

Csatlakozzon az elektromos forradalomhoz

60 mérföld/órás sebességű elektromos robogónkkal Ön az elektromos forradalom élére áll. Ismerje meg a közlekedés jövőjét, és élvezze a környezetbarát ingázás előnyeit anélkül, hogy a sebességben vagy a stílusban kompromisszumot kellene kötnie. Mondjon búcsút a hagyományos robogók korlátainak, és ölelje fel az elektromosság erejét.

Rendelje meg 60 mérföld/órás elektromos robogóját még ma

Készen áll, hogy megtapasztalja a 60 km/órás elektromos robogónk utazásának izgalmát? Adja le rendelését még ma, és készüljön fel forradalmasítani napi ingázását. Erőteljes teljesítményével, elegáns kialakításával és környezetbarát természetével robogónk tökéletes társ városi kalandjaihoz. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy csatlakozzon az elektromos forradalomhoz!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart