60 mph robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

60 mph robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Tapasztalja meg a sebesség izgalmát 60 mérföld/órás robogónk segítségével

Utazz a Fast Lane-en 60 km/órás robogónk segítségével

Készen állsz, hogy érezd a szelet a hajadban és az adrenalint az erein keresztül? Ne keressen tovább, mint hihetetlen 60 mph-s robogónk! Erőteljes motorjával és karcsú kialakításával ez a robogó a sebességre és az izgalomra készült.

Engedd szabadjára az erőt

60 mph-s robogónk nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely izgalmas utazást biztosít. Akár a város utcáin cirkál, akár a vidéket fedezi fel, ez a robogó könnyedén elviszi, ahová csak akar. A 60 mérföld/órás végsebességgel a többi robogót a porban hagyja. Érezze a rohanást, miközben könnyedén áthalad a forgalom mellett, mindenki mást pedig az Ön sebessége és stílusa előtti csodálattal hagy maga után. Ez a robogó tökéletes azoknak az izgalmakat keresőknek, akik két keréken kalandra vágynak.

Elegáns és stílusos

A 60 mérföld/órás robogónk nemcsak lenyűgöző sebességet kínál, hanem karcsú és stílusos kialakításával is felkapja a fejét. Az aerodinamikus karosszéria és a modern vonalak futurisztikus megjelenést kölcsönöznek ennek a robogónak, amely biztosan felkelti a figyelmet, bárhová is megy. Válasszon az élénk színek kínálatából, és alakítsa személyre szabott robogóját, hogy tükrözze személyiségét. Akár egy merész és szemet gyönyörködtető árnyalatot, akár egy visszafogottabb és kifinomultabb színt részesít előnyben, minden ízlésnek megfelelő választási lehetőséget kínálunk.

Kényelem és kényelem

Bár a sebesség az elsődleges, megértjük, hogy a kényelem és a kényelem egyaránt fontosak. 60 mph-s robogónk kényelmes üléssel rendelkezik, amely sima és élvezetes utazást biztosít még hosszabb utakon is. Az ülés alatti bőséges tárolóhelynek köszönhetően könnyedén magával viheti a legfontosabb holmikat, bárhová is megy. Legyen szó egy gyors utazásról az élelmiszerboltba, vagy egy hétvégi kiruccanásról, ez a robogó mindenre kiterjed.

A biztonság mindenekelőtt

Mindenekelőtt az Ön biztonságát helyezzük előtérbe. 60 mph-s robogónk fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve, hogy nyugalmat biztosítson az úton. A megbízható fékektől a gyors kezelhetőségig ezt a robogót úgy tervezték, hogy Ön biztonságban legyen. Ezenkívül robogónk megfelel az összes szükséges biztonsági szabványnak és előírásnak. Bízhat abban, hogy kiváló minőségű és megbízható terméket kap, amely szigorú tesztelésen ment keresztül az Ön biztonsága érdekében.

Csatlakozzon a robogóforradalomhoz

Készen áll, hogy csatlakozzon a robogóforradalomhoz? 60 mph-s robogónk segítségével még soha nem tapasztalt sebesség izgalmát élheti át. Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak, és üdvözölje a szabad út szabadságát. Akár tapasztalt motoros, akár újonc a robogók világában, 60 mph-s robogónk tökéletes mindenki számára, aki izgalmas és hatékony közlekedési módot keres. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy birtokba vegye ezt a hihetetlen gépet! Akkor minek várni? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és készüljön fel egy életre szóló utazásra 60 mph-s robogónkkal!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart