alacsony árú elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

alacsony árú elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Megfizethető és hatékony elektromos kerékpárok minden költségkerethez

Fedezze fel a tökéletes alacsony árú elektromos kerékpárt az ingázáshoz

Belefáradt abba, hogy egy vagyont költ hagyományos kerékpárja üzemanyagára és karbantartására vagy autó? Ne keressen tovább! Alacsony árú elektromos kerékpárjaink környezetbarát és költséghatékony megoldást kínálnak a napi ingázáshoz. Elegáns kialakításukkal és erőteljes teljesítményükkel ezek az elektromos kerékpárok forradalmasítják a közlekedési élményt.

Miért válassza alacsony árú elektromos kerékpárjainkat?

1. Verhetetlen érték: Tisztában vagyunk a megfizethetőség fontosságával, anélkül, hogy a minőséget feláldoznánk. Elektromos kerékpárjaink ára versenyképes, így sokféle költségkeret számára elérhetőek. 2. Hatékony és környezetbarát: Az elektromos kerékpár kiválasztásával hozzájárul egy zöldebb bolygóhoz. Kerékpárjaink újratölthető akkumulátorokkal működnek, csökkentve ezzel az Ön szénlábnyomát és segítve a klímaváltozás elleni küzdelmet. 3. Könnyű használat: Akár tapasztalt kerékpáros, akár kezdő kerékpáros, elektromos kerékpárjainkat a felhasználóbarát kialakítás szem előtt tartásával terveztük. Az intuitív kezelőszervekkel és az állítható beállításokkal minden alkalommal sima és kényelmes utazást élvezhet. 4. Sokoldalú és kényelmes: Elektromos kerékpárjaink különféle terepre alkalmasak, beleértve a városi utcákat, a külvárosi utakat és még a terepjáró kalandokat is. Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak és a parkolási nehézségeknek, miközben könnyedén navigál a napi ingázás során.

Elektromos kerékpárjaink főbb jellemzői

1. Erőteljes motor: Elektromos kerékpárjaink nagy teljesítményű motorral vannak felszerelve, amely megbízható és hatékony utazást biztosít. Könnyedén elérheti célját anélkül, hogy izzadna. 2. Hosszú élettartamú akkumulátor: Hosszú élettartamú akkumulátorunkkal hosszan tartó utazásokat élvezhet anélkül, hogy aggódnia kellene az energia lemerülése miatt. Egyszerűen töltse fel kerékpárját egy éjszakán át, és másnap már indulhat is. 3. Kényelmes kialakítás: Az Ön kényelmét helyezzük előtérbe, és elektromos kerékpárjainkat ergonomikus jellemzőkkel, például állítható ülésekkel és kormányral terveztük. Vezessen stílusosan, és élvezze a kényelmes utazást minden alkalommal. 4. A biztonság mindenekelőtt: Elektromos kerékpárjaink alapvető biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, beleértve a megbízható fékeket, reflektorokat és LED-lámpákat. Vezessen magabiztosan, tudva, hogy az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra.

Fedezze fel alacsony árú elektromos kerékpárjainkat

1. Városi ingázó: Tökéletes városlakók számára, városi ingázó elektromos kerékpárjaink sima és hatékony utazást kínálnak a forgalmas utcákon. Mondjon búcsút a forgalmi torlódásoknak, és stílusosan érje el úticélját. 2. Hegyfelfedező: Ha kalandra vágyik, és szereti a tereppályákat felfedezni, hegyi felfedező elektromos kerékpárjainkat a zord terepen való megbirkózásra tervezték. Tapasztalja meg a természet izgalmát anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítményben. 3. Összecsukható kompakt: Azok számára, akiknek korlátozott tárolóhelyük van, vagy szükségük van a hordozhatóságra, összecsukható kompakt elektromos kerékpárjaink ideális megoldást jelentenek. Könnyen összecsukható és tárolható kerékpárja, vagy vigye magával tömegközlekedési eszközre.

Tapasztalja meg a közlekedés jövőjét

Az alacsony árú elektromos kerékpárokba való befektetés nemcsak okos pénzügyi döntés, hanem egy lépés a fenntartható jövő felé. Csatlakozzon az elektromos kerékpárok rajongóinak növekvő közösségéhez, és élvezze a környezetbarátabb és hatékonyabb közlekedési mód előnyeit. Fedezze fel megfizethető elektromos kerékpárjainkat még ma, és találja meg a pénztárcájának és életmódjának megfelelő tökéletes utazást. Mondjon búcsút a drága üzemanyagköltségeknek, és üdvözölje az ingázás új módját!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart