alibaba elektromos robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

alibaba elektromos robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Találja meg a tökéletes Alibaba elektromos robogóját megfizethető áron

Belefáradt abba, hogy órákat tölt a forgalomban, vagy nehezen talál parkolóhelyet? Mondjon búcsút ezeknek a mindennapi frusztrációknak, és élvezze az elektromos robogó nyújtotta kényelmet és szabadságot. És amikor a legjobb elektromos robogók megtalálásáról van szó, ne keressen tovább az Alibabánál.

Miért válasszon Alibaba elektromos robogót?

Az Alibaba egy megbízható online piactér, amely összeköti a vásárlókat és az eladókat a világ minden tájáról. A termékek széles választékával, beleértve az elektromos robogókat is, az Alibaba lehetőséget kínál arra, hogy megtalálja az igényeinek és költségvetésének megfelelő robogót. Ha Alibaba elektromos robogót választ, a következőkre számíthat:

  • Minőség: Az Alibaba elismert gyártókkal és beszállítókkal működik együtt, biztosítva, hogy az elektromos robogók megfeleljenek a magas minőségi előírásoknak. Mindegyik robogót tartósra tervezték, megbízható és tartós szállítási módot biztosítva Önnek.
  • Változatosság: Az Alibaba elektromos robogók széles választékát kínálja, amelyek megfelelnek a különböző preferenciáknak és követelményeknek. Akár kompakt robogót keres városi ingázáshoz, akár nagy teljesítményű tereprobogót szabadtéri kalandokhoz, az Alibabán megtalálja.
  • Megfizethetőség: Az Alibaba tisztában van vele, hogy az ár számít. Ezért kínálnak elektromos robogókat versenyképes áron, lehetővé téve, hogy olyan robogót találjon, amely megfelel a pénztárcájának anélkül, hogy a minőséget kockáztatná.
  • Kényelem: Elektromos robogót vásárolni az Alibabán hihetetlenül hasznos. kényelmes. Böngészhet a rendelkezésre álló lehetőségek között, összehasonlíthatja az árakat, elolvashatja a vásárlói véleményeket, és vásárolhat – mindezt kényelmesen otthonából.
  • Globális elérés: Az Alibaba összeköti a vásárlókat és a vásárlókat. eladók a világ minden tájáról. Ez azt jelenti, hogy különböző országokból származó elektromos robogókhoz férhet hozzá, így lehetőség nyílik egyedi kialakítások és funkciók felfedezésére.

A megfelelő Alibaba elektromos robogó kiválasztása

Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre , a megfelelő Alibaba elektromos robogó kiválasztása nyomasztó lehet. Íme néhány figyelembe veendő tényező:

1. Rendeltetésszerű használat

Gondolja át, hogyan tervezi használni elektromos robogóját. Napi ingázó robogót keres, vagy bármit szabadidős célra? A tervezett felhasználás megértése segít leszűkíteni a lehetőségeket.

2. Hatótávolság és akkumulátor-élettartam

Az elektromos robogó hatótávolsága és akkumulátor-élettartama kulcsfontosságú szempont, különösen, ha hosszabb utakra tervezi használni. Keressen hosszabb akkumulátor-élettartamú robogókat, amelyek elegendő hatótávolsággal rendelkeznek az Ön igényeinek kielégítésére.

3. Sebesség és teljesítmény

Ha a sebesség fontos Önnek, fontolja meg a nagyobb maximális sebességű elektromos robogókat. Ezen felül, ha dombos terepen vagy durva felületeken közlekedik, válassza az erősebb motorral szerelt robogókat.

4. Hordozhatóság és tárolás

Ha elektromos rollerét cipelnie kell, vagy korlátozott helyen kell tárolnia, vegye figyelembe a robogó súlyát és összecsukható mechanizmusát. Keressen olyan robogókat, amelyek könnyűek és könnyen összecsukhatók a könnyű szállítás és tárolás érdekében.

5. Biztonsági szolgáltatások

Tegye elsőbbséget a biztonságra, ha olyan elektromos robogókat választ, amelyek alapvető biztonsági jellemzőkkel rendelkeznek, mint például a fényszórók, a hátsó lámpák, a reflektorok és a megbízható fékrendszerek. Ezek a funkciók javítják a láthatóságot, és segítenek biztonságban maradni az úton.

Kezdje elektromos rolleres utazását az Alibabával

Készen áll, hogy megtalálja a tökéletes Alibaba elektromos robogót? Látogasson el még ma az Alibaba webhelyére, és fedezze fel elektromos robogóinak széles választékát. Minőségüknek, változatosságuknak, megfizethetőségüknek, kényelmüknek és globális elérhetőségüknek köszönhetően az Alibaba ideális platform az elektromos robogók megtalálásához, amelyek forradalmasítják napi ingázását vagy szabadtéri kalandjait. Ne várjon tovább – csatlakozzon az elektromos robogó forradalmához, és tapasztalja meg a hatékony és környezetbarát közlekedés örömét egy Alibaba elektromos robogóval!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart