díjköteles kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

díjköteles kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Tölthető kerékpár – A fenntartható közlekedés jövője

A Tölthető kerékpár bemutatása

Belefáradt abba, hogy a fosszilis tüzelőanyagokra támaszkodjon közlekedése során? Szeretné csökkenteni szénlábnyomát, és hozzájárulni a tisztább környezet megteremtéséhez? Ne keressen tovább, mint a feltölthető kerékpár – a fenntartható közlekedés jövője.

Mi az a tölthető kerékpár?

A tölthető kerékpár, más néven elektromos kerékpár vagy e-bike, egy forradalmi közlekedési mód, amely egyesíti a hagyományos kerékpár kényelmét az elektromosság erejével. Elektromos motorral és újratölthető akkumulátorral rendelkezik, így a motorosok könnyedén tehetnek meg nagyobb távolságokat és hódítanak meg kihívásokkal teli terepet.

Főbb jellemzők és előnyök

1. Környezetbarát: Ha feltölthető kerékpárt használ, a hagyományos járművek környezetbarátabb alternatíváját választja. Ezek a kerékpárok nulla károsanyag-kibocsátással csökkentik a légszennyezést és segítik a klímaváltozás elleni küzdelmet. 2. Költséghatékony: Mondjon búcsút a drága üzemanyagköltségeknek és a parkolási díjaknak. Az e-bike feltöltése lényegesen olcsóbb, mint egy autó tankolása, így költséghatékony közlekedési megoldás. 3. Egészség és fitnesz: Ne hagyja, hogy a villanymotor megtévessze – a tölthető kerékpározáshoz még mindig pedálozni kell. Kiváló mozgásformát biztosít, segít aktív maradni és javítja szív- és érrendszeri egészségét. 4. Kényelem: A fizetős kerékpárral könnyedén navigálhat a forgalomban, megkerülheti a zsúfolt területeket, és könnyen talál parkolóhelyet. Ez egy kényelmes módja az ingázásnak, különösen városi területeken. 5. Sokoldalúság: Akár munkába jár, akár ügyeket intéz, akár új helyeket fedez fel, egy feltölthető kerékpár mindent elbír. Sokoldalú kialakításának és teljesítményrásegítésének köszönhetően különféle terepen és célokra alkalmas.

Hogyan működik?

A tölthető kerékpár úgy működik, hogy az emberi erőt elektromos rásegítéssel kombinálja. A versenyző választhat a különböző teljesítménymódok közül, lehetővé téve számukra az elektromos motor által nyújtott segítség szintjének szabályozását. A motor beindul, amikor a motoros pedáloz, így extra erőt ad, és könnyebben kezelhetővé teszi az emelkedőket és a hosszú távokat.

Töltés és akkumulátor-élettartam

A tölthető kerékpár töltése olyan egyszerű, mintha egy szabványos elektromos aljzatba csatlakoztatná. Az akkumulátor könnyen eltávolítható a töltéshez, vagy a helyére rögzíthető a nagyobb biztonság érdekében. Egy teljesen feltöltött akkumulátor átlagosan 30-50 mérföldes hatótávolságot tesz lehetővé, különféle tényezőktől, például a tereptől, a motoros súlyától és az energiafogyasztási módtól függően.

A megfelelő tölthető kerékpár kiválasztása

A tölthető kerékpár kiválasztásakor vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint az akkumulátor kapacitása, a motor teljesítménye, súlya és kialakítása. Válassza ki az igényeinek és preferenciáinak megfelelő modellt, akár a sebességet, a kényelmet vagy a sokoldalúságot részesíti előnyben.

Csatlakozzon a Chargeable Bike Revolution-hoz

A tölthető kerékpárral pozitív hatást gyakorolhat a környezetre, miközben élvezheti a könnyű és hatékony közlekedés előnyeit. Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak, a parkolási nehézségeknek és a káros kibocsátásoknak. Fogadja el a fenntartható közlekedés jövőjét – a feltölthető kerékpárt.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart