eco robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

eco robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Az Ultimate Eco robogó – az Ön környezetbarát és hatékony utazása

Bemutatjuk a tökéletes környezetbarát robogót – a tökéletes megoldást azok számára, akik stílusosan szeretnének közlekedni, miközben minimálisra csökkentik szén-dioxid-kibocsátásukat. Öko-robogónk az elegáns dizájnt, a legmodernebb technológiát és a környezetbarát funkciókat ötvözi, hogy senki máshoz nem hasonlítható környezetbarát és hatékony utazást biztosítson.

Stílusos és kényelmes utazás

Eco robogónk nemcsak környezetbarát, hanem kényelmes és stílusos utazást is kínál. Ergonómikus kialakításának és állítható ülésének köszönhetően élvezheti a sima és erőfeszítés nélküli utazást, akár munkába ingázik, akár a várost fedezi fel.

Hatékony elektromos energia

Elmúltak azok az idők, amikor a fosszilis tüzelőanyagokra támaszkodtunk a közlekedésben. Eco robogónkat hatékony villanymotor hajtja, ami nulla károsanyag-kibocsátást és csendesebb utazást jelent. Az újratölthető akkumulátor elegendő energiát biztosít, hogy bárhová elvigye, anélkül, hogy károsítaná a környezetet.

Tegye meg az extra mérföldet

Aggódik, hogy lemerül az akkumulátor? Ne légy! Eco robogónk hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely akár XX mérföldet is megtehet egyetlen töltéssel. Akár a városban cirkál, akár egy festői útvonalon utazik, bízhat abban, hogy robogónk vezetni fogja.

Intelligens és összekapcsolt

Eco robogónk nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy intelligens és csatlakoztatott eszköz. A beépített Bluetooth technológiával könnyedén csatlakoztathatja okostelefonját olyan funkciók eléréséhez, mint a GPS-navigáció és az utazási statisztikák. Maradjon kapcsolatban és tájékozódjon, miközben élvezi a környezetbarát utazást.

Első a biztonság

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Ez az oka annak, hogy eco robogónk fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve, beleértve a jobb láthatóságot biztosító LED-lámpákat, az érzékeny fékrendszert és a stabil vázat. Vezessen magabiztosan, tudva, hogy az út minden lépésénél védve van.

Kompakt és kényelmes

Zsúfolt városban él? Nincs mit! Eco robogónk kompakt és kényelmes kialakítású. Könnyű és összecsukható, így könnyen szállítható és tárolható. Akár buszra pattan, akár a lakásában rejtegeti, robogónk nem fog sok helyet foglalni.

Csatlakozzon az ökoforradalomhoz

Ha ökorobogónkat választja, akkor nemcsak megbízható és stílusos utazást kap, hanem csatlakozik az ökoforradalomhoz. Csökkentse szénlábnyomát, járuljon hozzá a tisztább levegőhöz, és inspiráljon másokat fenntartható döntésekre. Együtt zöldebb és fenntarthatóbb jövőt teremthetünk.

Szerezze be Eco robogóját még ma

Készen áll a környezetbarát utazásra? Rendelje meg öko-robogóját még ma, és tapasztalja meg a stílusos motorozás izgalmát, miközben óvja a bolygót. Környezetbarát robogónk segítségével mindent megkaphat – hatékonyságot, stílust és tisztább környezetet. Csatlakozzon a mozgalomhoz, és tegyen különbséget, egy körönként.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart