elektromos kerékpár 350 lb személyre kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

elektromos kerékpár 350 lb személyre kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Tökéletes elektromos kerékpár 350 font súlyú személy számára

Ön olyan személy, aki 350 kg súlyú, és olyan elektromos kerékpárt keres, amely elbírja a súlyát? Ne keressen tovább! Megvan a tökéletes elektromos kerékpár, amelyet kifejezetten az Önhöz hasonló egyének számára terveztek. Masszív felépítésével és erőteljes motorjával ez az elektromos kerékpár nemcsak sima és kényelmes utazást biztosít, hanem magabiztosságot is ad a körülötted lévő világ felfedezéséhez.

Miért válassza az elektromos kerékpárunkat?

Amikor olyan elektromos kerékpárt kell találni, amely 350 font súlyt is elbír, a tartósság és a megbízhatóság rendkívül fontos. Elektromos kerékpárunk erős és robusztus vázzal készült, amely képes elviselni a nehéz terheket anélkül, hogy a teljesítményben kompromisszumot kellene kötni. A keret kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek. A robusztus felépítésen kívül elektromos kerékpárunk erős motorral van felszerelve, amely elegendő erőt biztosít a legmeredekebb dombok megküzdéséhez. Könnyedén hajókázhat át a környéken, vagy küzdhet le a kihívásokkal teli terepen anélkül, hogy izzadna. A motort úgy tervezték, hogy egyenletes és egyenletes teljesítményt nyújtson, kényelmes és élvezetes vezetési élményt nyújtva.

Kényelem és biztonság

Tisztában vagyunk vele, hogy a kényelem és a biztonság alapvető tényezők az elektromos kerékpár kiválasztásakor. Ezért elektromos kerékpárunkat az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztük. Széles és párnázott nyereggel rendelkezik, amely kiváló tartást biztosít és csökkenti a kényelmetlenséget a hosszú túrák során. A kormányt ergonómikusan tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a csuklóját és a vállát, így kényelmes vezetési pozíciót tarthat fenn. Ami a biztonságot illeti, elektromos kerékpárunk csúcsminőségű funkciókkal van felszerelve. Megbízható fékekkel rendelkezik, amelyek kiváló fékezőerőt biztosítanak, így biztosítva, hogy szükség esetén gyorsan és biztonságosan megálljon. A kerékpáron elöl és hátul is fényes LED-lámpák vannak felszerelve, hogy javítsák a láthatóságot és biztosítsák, hogy Ön látható legyen mások számára az úton, különösen gyenge fényviszonyok között.

Kényelem és sokoldalúság

Elektromos kerékpárunkat úgy tervezték, hogy megkönnyítse és kényelmesebbé tegye az életét. Kivehető és újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy otthon vagy a munkahelyen egyszerűen töltse. Az akkumulátor hosszan tartó töltéssel rendelkezik, így elegendő energiát biztosít a napi ingázáshoz vagy a kényelmes utazásokhoz. A kerékpár egy felhasználóbarát kezelőpanellel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a beállítások módosítását és az akkumulátor töltöttségi szintjének egyszerű nyomon követését. Továbbá elektromos kerékpárunk sokoldalú és többféle célra használható. Akár munkába járáshoz, ügyintézéshez vagy egyszerűen csak egy kellemes utazáshoz szeretné használni, ez az elektromos kerékpár megfelel a feladatnak. Masszív felépítése és erőteljes motorja alkalmassá teszi a különféle terepekre, beleértve a kövezett utakat, kavicsos utakat és még könnyű terepes kalandokat is.

Következtetés

Ha Ön 350 font súlyú személy, és olyan elektromos kerékpárt keres, amely elbírja súlyát, elektromos kerékpárunk a tökéletes választás az Ön számára. Strapabíró konstrukciójával, erőteljes motorjával, valamint a kényelemre és biztonságra fektetve ez az elektromos kerékpár felülmúlja elvárásait. Mondjon búcsút a korlátoknak, és élvezze a kifejezetten az Ön számára tervezett elektromos kerékpározás szabadságát és örömét.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart