elektromos kerékpár robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

elektromos kerékpár robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Fedezze fel a közlekedés jövőjét az elektromos rollerrel

Az elektromos kerékpáros robogó bemutatása

Fáradt már a forgalomban ülni, órákat tölteni parkolóhely keresésével, vagy a tömegközlekedésre támaszkodik? Mondjon búcsút ezeknek a frusztrációknak, és fogadja el a közlekedés jövőjét az Electric Cycle Scooterrel. A kényelem, a hatékonyság és a fenntarthatóság szem előtt tartásával tervezett elektromos kerékpáros robogónk szórakoztató és környezetbarát módja a városjárásnak. Akár munkába jár, akár ügyeket intéz, vagy egyszerűen csak felfedezi a várost, ez az innovatív közlekedési mód forradalmasítja az utazást.

Egyszerű ingázás

Mondjon búcsút az izzadt ingázásnak, és üdvözölje a könnyed lovaglást. Az Electric Cycle Scooter egyesíti a kerékpár kényelmét az elektromos motor erejével, lehetővé téve, hogy könnyedén áthaladjon a forgalomban, és pillanatok alatt elérje célját. Könnyű kialakításának és állítható ülésének köszönhetően kényelmesen és magabiztosan közlekedhet, a távolságtól függetlenül.

Erőteljes teljesítmény

Ne tévesszen meg kompakt mérete. Az Electric Cycle Scooter ütőképes nagy teljesítményű motorjával, amely akár 20 mérföld/órás sebesség elérésére is képes. Akár meredek dombokon, akár nyüzsgő utcákon navigál, minden terepen meglesz a szükséges erő. Ráadásul a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően több órányi megszakítás nélküli motorozást élvezhet, mielőtt újra kell töltenie.

Környezetbarát és fenntartható

Vegyen részt szénlábnyomának csökkentésében az elektromos robogóval. Ha ezt az elektromos meghajtású közlekedési módot választja, Ön hozzájárul a tisztább és zöldebb környezet megteremtéséhez. A nulla károsanyag-kibocsátás és a minimális zajszennyezés révén nyugodt lelkiismerettel motorozhat, tudva, hogy pozitív hatást gyakorol a bolygóra.

Intelligens és csatlakoztatott

Maradjon kapcsolatban és tartsa kézben az irányítást az elektromos robogó intelligens funkcióival. A beépített Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatja okostelefonját, és hozzáférhet a navigációhoz, nyomon követheti utazási statisztikáit, és még a robogó beállításait is vezérelheti. Maradjon tájékozott és szórakozzon, miközben élvezi a zökkenőmentes lovaglási élményt.

A biztonság az első

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Az elektromos kerékpáros robogó fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve a gondtalan utazás érdekében. Az érzékeny fékrendszertől a fényes LED-lámpákig magabiztosan vezethet, még gyenge fényviszonyok között is. Ezenkívül a robogó masszív felépítése és strapabíró gumiabroncsai stabilitást és irányíthatóságot biztosítanak, így minden utazás során nyugalmat biztosítanak.

Tapasztalja meg a jövőt ma

Készen áll a közlekedés jövőjének megtapasztalására? Vegye kézbe az elektromos robogót, és élvezze a kényelmes, hatékony és környezetbarát utazás előnyeit. Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak, a parkolási gondoknak és a drága üzemanyagköltségeknek. Éld át az elektromos hajtású ingázás szabadságát és izgalmát. A napi ingázás soha többé nem lesz a régi!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart