elektromos robogó nagy kerék kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

elektromos robogó nagy kerék kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Fedezze fel a nagy kerekű elektromos robogók erejét és stílusát

Tapasztalja meg a városi közlekedés jövőjét

Bemutatjuk nagy kerekekkel rendelkező elektromos robogónkat – az erő, a stílus tökéletes keverékét, és a kényelem. Akár munkába jár, akár ügyeket intéz, vagy egyszerűen csak felfedezi a várost, elektromos robogónk forradalmasítja mindennapi utazási élményét.

Engedd szabadjára az erőt

Elektromos robogónk erős motorral van felszerelve, amely egyenletes gyorsulást és akár 25 mérföld/órás végsebességet biztosít. Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak, és üdvözölje a gyorsabb, hatékonyabb közlekedési módot.

Hódíts meg bármilyen terepet

Nagy kerekeivel elektromos robogónk bármilyen terepen könnyedén megbirkózik. Legyen szó egyenetlen járdáról, kavicsos utakról vagy akár apró akadályokról, könnyedén átsiklik rajtuk. Mondjon búcsút a göröngyös utazásoknak, és üdvözölje a sima és kényelmes utazást.

Hosszan tartó akkumulátor-élettartam

Elektromos robogónk nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 30 mérföldes hatótávolságot biztosít egyetlen töltéssel. Mondjon búcsút a távolsági szorongásnak, és köszönjön a gondtalan utazásoknak. Ráadásul a gyorstöltési képességének köszönhetően gyorsan újratöltheti robogóját, és rövid időn belül újra útra kelhet.

Biztonságos és megbízható

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Elektromos robogónk fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve, beleértve az érzékeny fékrendszert, a jobb láthatóságot erős LED-es lámpákat és a stabilitást erős vázat. Vezessen magabiztosan, tudva, hogy az út minden lépésénél védve van.

Kompakt és hordozható

Elektromos robogónkat a kényelem szem előtt tartásával terveztük. Könnyű és összecsukható, így könnyen szállítható és tárolható. Akár tömegközlekedésre viszi, akár lakásában tárolja, robogónk nem fog sok helyet foglalni.

Intelligens és csatlakoztatott

Elektromos robogónkkal útközben is kapcsolatban maradhat. Beépített kijelzővel van felszerelve, amely megmutatja a sebességet, az akkumulátor élettartamát és egyéb fontos információkat. Ezenkívül Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja okostelefonjához, hogy további funkciókat érhessen el, és nyomon kövesse utazásait.

Környezetbarát

Azzal, hogy elektromos robogónkat választja, pozitív hatással van a környezetre. Zéró károsanyag-kibocsátásával és alacsony energiafogyasztásával robogónk a hagyományos közlekedési módok zöldebb alternatívája. Csatlakozz a fenntartható jövő felé irányuló mozgalomhoz.

Személyre szabhatja utazását

Tartozékaink segítségével elektromos rollerét valóban a magáévá teheti. A stílusos sisakoktól és védőfelszerelésektől a telefontartókig és tárolótáskákig személyre szabhatja robogóját igényeinek és stílusának megfelelően.

Fedezze fel a nagy kerekekkel rendelkező elektromos robogók örömét

Készen áll, hogy forradalmasítsa napi ingázását? Tapasztalja meg nagy kerekekkel rendelkező elektromos robogónk erejét, stílusát és kényelmét. Mondjon búcsút a forgalomnak, a hosszú sétáknak és a drága benzinszámláknak. Köszöntsön egy zöldebb, hatékonyabb közlekedési módot. Rendelje meg elektromos rollerét még ma, és élvezze az elektromos mobilitás szabadságát.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart