elektromos versenykerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

elektromos versenykerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

A végső elektromos versenykerékpár a sebességért és az izgalmakért

Tapasztalja meg a sebesség izgalmát elektromos versenykerékpárunkkal

Készen áll arra, hogy kerékpáros kalandjait a következő szintre emelje? Ne keressen tovább a legmodernebb elektromos versenykerékpárunknál. A sebességre, az erőre és az adrenalinra tervezett élvonalbeli kerékpár tökéletes az izgalmat keresők és a versenyzés szerelmesei számára.

Engedd szabadjára az elektromosság erejét

Elektromos versenykerékpárunk a két világ legjobbjait egyesíti – a versenyzés élményét és az elektromos energia hatékonyságát. Erőteljes motorjával és nagy kapacitású akkumulátorával ez a kerékpár olyan felvillanyozó teljesítményt nyújt, amelytől eláll a lélegzete. Akár az idővel versenyez, akár barátaival versenyez, elektromos versenykerékpárunk megadja azt az előnyt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy uralja a pályát.

Sebességre és teljesítményre tervezve

Elektromos versenykerékpárunk minden elemét a maximális sebességre és teljesítményre tervezték. A könnyű váz és az aerodinamikus kialakítás csökkenti a légellenállást, lehetővé téve a könnyű szeletelést a levegőben. A fejlett felfüggesztési rendszer sima és kényelmes utazást biztosít még nagy sebességnél is. Precíziós tervezéssel és csúcsminőségű alkatrészekkel elektromos versenykerékpárunkat úgy tervezték, hogy felülmúlja a versenytársakat.

Intuitív kezelőszervek a zökkenőmentes utazáshoz

Elektromos versenykerékpárunk olyan intuitív kezelőszervekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a navigációt a legnagyobb kihívást jelentő pályákon is. Az érzékeny kormány és az ergonomikus üléshelyzet optimális irányítást és kényelmet biztosít. Egy kapcsoló megnyomásával beállíthatja a teljesítményt, hogy megfeleljen vezetési stílusának és terepének. Akár meredek hegyeken mászik, akár sík utakon sprintel, elektromos versenykerékpárunk minden parancsára reagál.

Hosszú élettartamú akkumulátor a meghosszabbított kalandokhoz

Ne hagyja, hogy egy lemerült akkumulátor megszakítsa a kalandot. Elektromos versenykerékpárunk nagy kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely hosszú élettartamot biztosít. Egyetlen feltöltéssel több mérföldet tehet meg, és nagyobb kihívást jelentő terepeket hódít meg. És amikor eljött a töltés ideje, egyszerűen csatlakoztassa, és készüljön fel a következő izgalmas utazásra.

A biztonság mindenekelőtt

Tisztában vagyunk vele, hogy a biztonság a legfontosabb, ha versenyzésről van szó. Ezért van elektromos versenykerékpárunk fejlett biztonsági funkciókkal felszerelve, hogy megvédje magát. A nagy teljesítményű fékek gyors és megbízható fékezőerőt biztosítanak még nagy sebességnél is. A beépített LED-lámpák és a fényvisszaverő díszítések javítják a láthatóságot, így láthatóbbá teszik a többi versenyző és autós számára. Vezessen magabiztosan, tudva, hogy az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra.

Csatlakozzon az elektromos versenyek forradalmához

Készen áll, hogy megtapasztalja a versenyzés jövőjét? Elektromos versenykerékpárunk a sebesség, az erő és az izgalom páratlan kombinációját kínálja. Akár tapasztalt versenyző, akár alkalmi motoros, aki új kalandra vágyik, elektromos versenykerékpárunk új magasságokba emeli kerékpározási élményét. Csatlakozz az elektromos versenyzés forradalmához, és légy részese a kerékpározás jövőjének. Rendelje meg elektromos versenykerékpárját még ma, és készüljön fel a sebesség izgalmának felszabadítására!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart