férfi robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

férfi robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Fedezze fel a tökéletes férfi robogót

Az Ultimate Scooter for Men bemutatása

Ön olyan férfi, aki szereti a kalandokat, és stílusosan szeretné felfedezni a várost? Ne keressen tovább! A legmodernebb férfi robogónkat úgy tervezték, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és felülmúlja elvárásait. Legyen szó munkáról, ügyintézésről vagy egyszerűen csak egy kellemes utazásról, robogónk tökéletes társ városi kalandjaihoz.

Páratlan teljesítmény és tartósság

Férfi robogónk páratlan teljesítményt és tartósságot biztosít. Az erős motornak és a fejlett felfüggesztési rendszernek köszönhetően magabiztosan navigálhat a város utcáin, és könnyedén megküzdhet bármilyen terepen. A robogó masszív felépítése biztosítja, hogy a robogó kibírja a mindennapi használat fáradalmait, így megbízható választás a mindennapi ingázáshoz.

Kényelmes és ergonómikus kialakítás

Tisztában vagyunk a kényelem fontosságával az utazások során. Ezért férfi robogónkat az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztük. Az ergonómikus kialakítás kiváló testtartást biztosít, csökkenti a hát terhelését és kényelmes lovaglási élményt biztosít. Az állítható ülés és a kormány lehetővé teszi, hogy a robogót a kívánt vezetési pozícióhoz igazítsa, tovább növelve a kényelmét.

Elegáns és stílusos

Férfi robogónk nemcsak nagy teljesítményű, hanem látványos is. Elegáns és stílusos dizájnjának köszönhetően bárhová is megy. A dizájnban a részletekre való odafigyelés, a polírozott króm díszítésektől a prémium fényezésig, megkülönbözteti robogónkat a többitől. Vezessen stílusosan, és tegyen nyilatkozatot férfi robogónkkal.

Speciális biztonsági funkciók

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Férfi robogónk fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve a biztonságos vezetési élmény érdekében. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS) optimális fékteljesítményt biztosít még vészhelyzetekben is. A LED-es fényszórók és hátsó lámpák javítják a kilátást, így jobban láthatóvá válik a többi közlekedő számára. Vezessen magabiztosan, tudva, hogy védve van a robogónkon.

Kényelmes és felhasználóbarát

Úgy gondoljuk, hogy a kényelem minden robogó kulcsfontosságú eleme. Férfi robogónk felhasználóbarát és problémamentes legyen. Az intuitív kezelőpanel lehetővé teszi az egyszerű navigációt és a lényeges információk gyors elérését. A nagy tárolórekesz bőséges helyet biztosít a holmija számára, így kényelmes a mindennapi ingázáshoz vagy bevásárláshoz.

Környezetbarát

Csatlakozzon a zöldebb jövő felé vezető mozgalomhoz férfi robogónkkal. A környezetbarát villanymotorral hajtott robogó nulla károsanyag-kibocsátással jár, így csökkenti a szénlábnyomát. Robogónk választásával tudatosan választ a környezet védelmére, miközben élvezi a szabad út szabadságát.

Tapasztalja meg a szabadságot és az izgalmat

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtapasztalja a férfi robogón való utazás szabadságát és izgalmát. Páratlan teljesítményével, kényelmével és stílusával tökéletes választás minden városi kalandor számára. Fedezze fel a várost, mint még soha, és tegyen minden utazást izgalmas élménnyé. Tedd kezedbe férfi robogónkat még ma, és kezdd el a következő kalandot!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart