kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Mocha e Bicycle – a stílus és a kényelem tökéletes keveréke

A Mocha e Bicycle bemutatása

Készen áll a közlekedés jövőjének megtapasztalására? Ne keressen tovább, mint a Mocha e Bicycle. Az elegáns dizájnt, a csúcstechnológiát és a környezetbarát funkciókat ötvöző elektromos kerékpár a stílus és a kényelem tökéletes keveréke.

Egyszerű ingázás

Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak és a zsúfolt tömegközlekedésnek. A Mocha e Bicycle segítségével mindennapi ingázása élvezetes és erőfeszítés nélküli élménnyé válik. Az erős villanymotor egyenletes gyorsulást biztosít, lehetővé téve, hogy könnyedén siklik az utcákon. Akár munkába indul, akár ügyeket intéz, vagy egyszerűen csak felfedezi a várost, a Mocha e Bicycle stílusosan viszi oda.

Erőteljes és hatékony

Ne hagyja, hogy elegáns kialakítása megtévessze. A Mocha e Bicycle ütőképes, ha teljesítményről és hatékonyságról van szó. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátorral felszerelt e kerékpár lenyűgöző, akár 50 mérföldes hatótávot kínál egyetlen töltéssel. Akár meredek dombokon, akár sík utakon cirkál, a Mocha e Bicycle erőteljes motorja sima és könnyed utazást biztosít.

Stílusos és kényelmes

Elegáns és modern dizájnjával a Mocha e Bicycle minden bizonnyal felkapja a fejét, bárhová is megy. A könnyű alumínium váz nem csak javítja a kerékpár esztétikáját, hanem megkönnyíti a manőverezést is. A kényelmes nyereg és az ergonómikus kormány nyugodt vezetési pozíciót biztosít, lehetővé téve az utazás teljes élvezetét.

Intelligens és összekapcsolt

A Mocha e Bicycle nem csak egy közlekedési eszköz; ez egy okos társ. Csatlakoztassa okostelefonját a kerékpár beépített kijelzőjéhez, és számos funkcióhoz férhet hozzá. A távolság és a sebesség nyomon követésétől a városban való navigálásig a Mocha e Bicycle intelligens kijelzője mindig kapcsolatban marad és irányít.

A biztonság az első

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. A Mocha e Bicycle fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve a biztonságos és gondtalan utazás érdekében. A beépített LED-lámpák gyenge fényviszonyok mellett is láthatóságot biztosítanak, míg az érzékeny tárcsafékek megbízható fékezőerőt biztosítanak. A Mocha e Bicycle-val magabiztosan közlekedhet, tudva, hogy védve van.

Környezetbarát

A Mocha e Bicycle választásával nem csak önmaga, hanem a környezete szempontjából is okosan dönt. Nulla károsanyag-kibocsátásával és csökkentett szénlábnyomával ez az elektromos kerékpár fenntartható alternatívája a hagyományos közlekedésnek. Csatlakozzon a zöld forradalomhoz, és gyakoroljon pozitív hatást a bolygóra a Mocha e Bicycle segítségével.

Következtetés

Tapasztalja meg a közlekedés jövőjét a Mocha e Bicycle segítségével. Stílusos dizájnjával, erőteljes teljesítményével és környezetbarát tulajdonságaival ez az elektromos kerékpár tökéletes választás a városi ingázók, a kalandrajongók és a környezettudatos egyének számára. Mondjon búcsút a forgalmi torlódásoknak, és köszönjön egy zöldebb és élvezetesebb közlekedési módnak. Szerezze be Mocha e Bicycle-ját még ma, és fogadja el a mobilitás új korszakát.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart