kis e bike kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

kis e bike kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Small E Bike – Tökéletes kompakt megoldás a városi ingázáshoz

A Small E Bike bemutatása: az ideális városi ingázási társ

Eleged van abból, hogy minden reggel forgalmi dugókban kell lenni ? Zöldebb és hatékonyabb utat szeretne a város forgalmas utcáin való navigáláshoz? Ne keressen tovább, mint a Small E Bike – a tökéletes kompakt megoldás a városi ingázáshoz.

A hatékonyság és a kényelem

A városi ingázókat szem előtt tartva tervezett Small E Bike kényelmes és környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos közlekedési módokhoz képest. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén navigáljon a zsúfolt utcákon, és parkoljon szűk helyeken, így a napi ingázás gyerekjáték.

Erőteljes teljesítmény

Ne tévesszen meg kis mérete – a Small E Bike erőteljes ütést ad. A nagy teljesítményű villanymotorral felszerelt kerékpár sima gyorsulást és olyan végsebességet kínál, amellyel pillanatok alatt eljut a célhoz. Mondjon búcsút az izzadt ingázásnak, és üdvözölje az erőfeszítés nélküli lovaglást.

Hosszú élettartamú akkumulátor

Aggódik amiatt, hogy ingázás közben lemerül az akkumulátor? A Small E Bike segítségével ezeket a gondokat maga mögött hagyhatja. Hosszú élettartamú akkumulátorának köszönhetően egyetlen töltéssel akár 50 mérföldet is megtehetsz, így tökéletes a napi ingázáshoz vagy a hétvégi kalandokhoz.

Kényelem és stílus

Tisztában vagyunk vele, hogy a kényelem kulcsfontosságú az ingázás során. Ez az oka annak, hogy a Small E Bike kényelmes nyereggel és ergonomikus kormánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a stílusos vezetést a kényelem feláldozása nélkül. Elegáns és modern dizájnja minden bizonnyal megfordítja a fejeket, amikor a város utcáin cipzároz.

A biztonság az első

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. A Small E Bike elülső és hátsó LED-lámpákkal van felszerelve, így még éjszakai utazások közben is láthatóvá válik a többi közlekedő számára. Megbízható tárcsafékekkel is rendelkezik, amelyek biztosítják azt a fékezőerőt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy magabiztosan navigáljon a forgalomban.

Könnyen tárolható és szállítható

Kis lakásban él, vagy korlátozott a tárhelye? Nincs mit! A Small E Bike könnyen összecsukható és tárolható, minimális helyet foglalva. Könnyű szerkezetének köszönhetően könnyedén hordozható, így bárhová magával viheti.

Környezetbarát

A Small E Bike választásával nemcsak a mindennapi ingázást teszi kényelmesebbé, hanem a környezetre is pozitív hatással van. Zéró károsanyag-kibocsátásával és csökkentett szénlábnyomával ez az elektromos kerékpár tökéletes választás a környezettudatos egyének számára.

Következtetés

Tapasztalja meg a városi ingázás szabadságát és kényelmét a Small E Bike segítségével. Kompakt mérete, nagy teljesítménye és hosszú élettartamú akkumulátora ideális választássá teszik a városi utcákon való navigáláshoz. Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak, és üdvözölje a környezetbarátabb és hatékonyabb ingázási módot. Próbálja ki a Small E Bike-ot még ma, és változtassa mindennapi ingázását élvezetes utazássá.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart