kis elektromos roller felnőtteknek kereskedő gyártó nagykereskedés

kis elektromos roller felnőtteknek kereskedő gyártó nagykereskedés

Kis elektromos roller felnőtteknek – kompakt, kényelmes és környezetbarát

Bemutatjuk felnőtteknek szánt kisméretű elektromos rollerünket

Kényelmes és környezetbarát megoldást keres ingázni a városban? Felnőtteknek szánt kis elektromos robogónk a tökéletes megoldás. Kompakt kialakításával és erőteljes teljesítményével ez a robogó kényelmes és hatékony utazást kínál a városlakók számára.

Kompakt kialakítás

Kis elektromos robogónkat a kompaktságot szem előtt tartva terveztük. Elegáns és könnyű váza könnyű manőverezhetőséget tesz lehetővé, így ideális a zsúfolt utcákon és szűk utakon való navigáláshoz. Akár munkába kell utaznia, akár ügyeket intéznie vagy felfedeznie kell a várost, ez a robogó könnyedén eljuttatja Önt A pontból B pontba.

Erőteljes teljesítmény

Ne tévesszen meg méreteit – kis elektromos A robogó nagy teljesítményt nyújt. Kiváló minőségű villanymotorral felszerelt, sima és erőteljes futást biztosít. A [insert top speed] végsebességgel képes lesz áttörni a forgalmat, és pillanatok alatt elérheti célját.

Kényelem a keze ügyében

Kis elektromos robogónkat úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életét. Felhasználóbarát kezelőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a sebesség beállítását, az akkumulátor élettartamának figyelését és a fényszórók néhány egyszerű érintéssel történő aktiválását. A robogó beépített USB porttal is rendelkezik, így kényelmesen töltheti készülékeit útközben.

Környezetbarát közlekedés

Kis elektromos robogónk választásával nem csak saját maga, hanem a környezete is előnyére válik. Zéró károsanyag-kibocsátásával és alacsony energiafogyasztásával ez a robogó zöldebb alternatívája a hagyományos gázüzemű járműveknek. Csökkentse szénlábnyomát, és járuljon hozzá egy tisztább és egészségesebb bolygóhoz minden utazással.

Kényelem és biztonság

Tisztában vagyunk vele, hogy a kényelem és a biztonság alapvető fontosságú a közlekedési mód kiválasztásakor. Kisméretű elektromos robogónk párnázott üléssel és állítható kormányrúddal van felszerelve, amely kényelmes vezetési élményt biztosít minden magasságú felnőtt számára. Ezenkívül első és hátsó lámpákkal, valamint érzékeny fékrendszerrel rendelkezik, hogy növelje a biztonságot az úton.

Könnyű karbantartás

Kis elektromos robogónk karbantartása gyerekjáték. Tartós felépítésének és kiváló minőségű alkatrészeknek köszönhetően évekig megbízható teljesítményre számíthat. A robogó cserélhető akkumulátorral is rendelkezik, így kényelmesen feltölthető és szükség esetén cserélhető. Mondjon búcsút a drága javításoknak, és köszönjön a problémamentes szállításnak.

Következtetés

Kisméretű elektromos robogónk felnőtteknek kompakt, kényelmes és környezetbarát megoldást kínál a napi ingázáshoz. Erőteljes teljesítményével, felhasználóbarát funkcióival, valamint a kényelemre és biztonságra összpontosító robogó tökéletes választás a városlakók számára. Tapasztalja meg a hatékony és fenntartható közlekedés örömét – szerezze be kis elektromos robogóját még ma!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart