összecsukható elektromos kerékpár felnőtteknek kereskedő gyártó nagykereskedés

összecsukható elektromos kerékpár felnőtteknek kereskedő gyártó nagykereskedés

Összecsukható elektromos kerékpár felnőtteknek – Kényelmes és környezetbarát közlekedés

Az összecsukható elektromos kerékpár felnőtteknek bemutatása

Eleged van a forgalomban való ücsörgésből vagy a parkolóhely kereséséből? Kényelmes és környezetbarát módon szeretne járni a városban? Ne keressen tovább, mint felnőtteknek szánt összecsukható elektromos kerékpárunk. Ezt az innovatív közlekedési módot úgy alakították ki, hogy a mindennapi ingázást vagy a kényelmes utazásokat könnyed legyen.

A hordozhatóság és az erő tökéletes kombinációja

Összecsukható elektromos kerékpárunk a hordozhatóság és az erő tökéletes kombinációja. Könnyű és kompakt kialakításának köszönhetően könnyen összehajtható, és bárhová magával viheti. Akár vonatra kell pattannia, akár az irodájában kell tárolnia, akár útra kell vinnie, ez a kerékpár hihetetlenül kényelmes. De ne hagyja, hogy kis mérete megtévessze. Ez az elektromos kerékpár erős motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén cirkáljon az utcákon. A gázkar egyetlen elforgatásával akár 20 mérföld/órás sebességet is elérhet, így városi és külvárosi környezetben egyaránt nagyszerű választás.

Egyszerű motorozás elektromos rásegítéssel

Összecsukható elektromos kerékpárunk egyik legnagyobb előnye az elektromos rásegítés. A pedálozás felfelé vagy erős ellenszélben ijesztő feladat lehet, de az elektromos motorral könnyedén meghódíthatsz bármilyen terepet. A többszintű pedálrásegítéssel kiválaszthatja az igényeinek megfelelő támogatási szintet. Akár gyengéd lökésre, akár erősebb lökésre vágyik, ez a kerékpár mindenre kiterjed. Mondjon búcsút az izzadt ingázásoknak, és köszönjön egy még élvezetesebb lovaglási élménynek.

Hosszú élettartamú akkumulátor hosszabb utazásokhoz

Aggódik amiatt, hogy utazás közben lemerül az akkumulátor? Ne légy. Összecsukható elektromos kerékpárunk hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely gond nélkül elviheti Önt hosszabb túrákra. Egy feltöltéssel akár 30 mérföldet is megtehet a tereptől és a lovaglás körülményeitől függően. Ha újra kell töltenie, egyszerűen csatlakoztassa bármely szabványos konnektorhoz. Néhány órán belül kerékpárja ismét útra készen áll. Akár napi ingázáshoz használja, akár új utakat fedez fel hétvégén, ezt a kerékpárt úgy tervezték, hogy lépést tartson aktív életmódjával.

Biztonságos és kényelmes vezetési élmény

Az Ön biztonsága és kényelme a legfontosabb számunkra. Ezért az összecsukható elektromos kerékpárunk minden szükséges funkcióval fel van szerelve a biztonságos és élvezetes utazáshoz. Első és hátsó lámpákkal rendelkezik, így gyenge fényviszonyok mellett is magabiztosan vezethet. A kerékpár megbízható fékekkel is fel van szerelve, amelyek kiváló fékezőerőt biztosítanak. Akár gyorsan meg kell állnia, akár fokozatosan lassítania kell, bízhat abban, hogy kerékpárja azonnal reagál. Ezenkívül az állítható ülés és kormány lehetővé teszi a tökéletes vezetési pozíció megtalálását a maximális kényelem érdekében.

Környezetbarát és költséghatékony

Ha összecsukható elektromos kerékpárunkat választja, akkor nemcsak önmaga, hanem a környezete érdekében is okos befektetést tesz. Az elektromos kerékpárok nulla károsanyag-kibocsátással járnak, segítve a légszennyezés csökkentését és a klímaváltozás elleni küzdelmet. A hagyományos autókhoz vagy motorkerékpárokhoz képest az elektromos kerékpárok is sokkal költséghatékonyabbak. Pénzt takaríthat meg az üzemanyagon, a parkolási díjakon és a karbantartási költségeken. Ráadásul az összecsukható és hordozható kerékpárnak köszönhetően nem kell aggódnia a lopás vagy a parkolójegy miatt.

Következtetés

Tapasztalja meg a felnőtteknek szánt összecsukható elektromos kerékpárunk kényelmét és szabadságát. Legyen szó munkáról, ügyintézésről vagy egyszerűen csak egy kellemes utazásról, ezt a kerékpárt úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életét. Hordozhatóságának, teljesítményének és környezetbarát funkcióinak köszönhetően itt az ideje, hogy új közlekedési módot alkalmazzunk. Fektessen be összecsukható elektromos kerékpárunkba még ma, és élvezze a kényelmes és fenntartható közlekedés előnyeit.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart