összecsukható robogó felnőtteknek kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

összecsukható robogó felnőtteknek kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Tökéletes összecsukható robogó felnőtteknek – kényelmes, kompakt és stílusos

Az összecsukható robogó bemutatása felnőtteknek

Belefáradt a zsúfolt utcákon való navigálásba vagy a parkolóhelyekkel való bajba? Ne keressen tovább! Felnőtteknek szánt összecsukható robogónk tökéletes megoldás a napi ingázáshoz vagy a laza túrákhoz. Kényelmes összecsukható kialakításával, kompakt méretével és stílusos megjelenésével ezt a robogót úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern felnőttek útközbeni igényeinek.

Kényelem kéznél

Összecsukható robogónkat a kényelem szem előtt tartásával terveztük. Az összecsukható funkció lehetővé teszi, hogy néhány egyszerű lépéssel könnyedén összecsukja a robogót. Ez hihetetlenül egyszerűvé teszi a szállítását és tárolását, akár vonatra pattan, akár a lakásában tárolja. Mondjon búcsút a nagyméretű robogóknak, amelyek értékes helyet foglalnak el!

Kompakt és hordozható

Kompakt méretével összecsukható robogónk tökéletes a forgalmas utcákon és zsúfolt területeken való navigáláshoz. Könnyedén suhan át szűk helyeken, így könnyedén elérheti célját. A könnyű kialakítás biztosítja, hogy szükség esetén könnyen magával viheti, így ideális társ a napi ingázáshoz.

Stílusos és elegáns

Ki mondta, hogy a praktikum nem lehet stílusos? Felnőtteknek szánt összecsukható robogónk egyesíti a funkcionalitást a letisztult és modern dizájnnal. Számos színben és kivitelben kapható, így kiválaszthatja a személyes stílusához illő robogót. Tűnjön ki a tömegből egy robogóval, amely nemcsak jól teljesít, hanem remekül is néz ki.

Tartós és megbízható

Ha összecsukható robogóról van szó, a tartósság kulcsfontosságú. Robogónk úgy készült, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek. Az építésénél felhasznált kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a legkülönfélébb terepeken és időjárási körülmények között is bírja. Bízhat robogónkban, hogy gördülékeny és megbízható utazást biztosítson, bárhová is visznek a kalandjai.

Kényelmes lovaglás

Tudjuk, hogy a kényelem elengedhetetlen a kellemes lovaglás élményéhez. Összecsukható robogónk ergonomikus kialakítású, állítható kormányrúddal rendelkezik, így kényelmes és testreszabott illeszkedést biztosít minden magasságú versenyző számára. A lengéscsillapító rendszer sima futást biztosít, minimalizálja a vibrációt és az ütéseket az út során.

A biztonság az első

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Összecsukható robogónk alapvető biztonsági funkciókkal van felszerelve, beleértve a megbízható fékrendszert és a jobb láthatóság érdekében erős LED-lámpákat. Érezze magát magabiztosan az utcákon, tudva, hogy robogóját az Ön biztonságát szem előtt tartva tervezték.

Környezetbarát

Felnőtteknek szánt összecsukható robogónk kiválasztása nemcsak kényelmes és stílusos, hanem környezetbarát is. Azzal, hogy autó helyett robogót választ, csökkenti szénlábnyomát, és hozzájárul egy tisztább és zöldebb jövőhöz.

Tapasztalja meg összecsukható robogónk szabadságát

Ne hagyja, hogy az ingázás nehézségei vagy a parkolóhelyek hiánya visszatartsa. Éljen a felnőtteknek szánt összecsukható robogónk szabadságával és kényelmével. Kompakt méretével, stílusos kialakításával és megbízható teljesítményével ez a robogó tökéletes társ a városi kalandokhoz. Szerezze meg a magáét, és tapasztalja meg a könnyű mobilitás örömét!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart