összes elektromos robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedelme

összes elektromos robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedelme

Teljes elektromos robogó – A fenntartható közlekedés jövője

A teljes elektromos robogó bemutatása

Eleged van abból, hogy órákat tölt a forgalomban, éget üzemanyagot és hozzájárul a levegőszennyezéshez? Itt az ideje, hogy felkarolja a fenntartható közlekedés jövőjét a teljesen elektromos robogóval. Nulla károsanyag-kibocsátásával és elegáns kialakításával ez a környezetbarát közlekedési mód forradalmasítja a közlekedésünket.

A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja

Teljesen elektromos robogónk nemcsak környezetbarát, hanem a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját is kínálja. A modern városi ingázókat szem előtt tartva tervezték, kompakt és könnyű váza könnyű manőverezést tesz lehetővé zsúfolt utcákon és szűk helyeken.

Erőteljes teljesítmény

Ne tévesszen meg kompakt mérete. A teljesen elektromos robogó erőteljes villanymotorral van felszerelve, amely azonnali gyorsulást és sima utazást biztosít. XX mérföld/órás végsebessége révén pillanatok alatt elérheti célját. Ráadásul a hosszú élettartamú akkumulátora gondoskodik arról, hogy ne kelljen attól tartania, hogy a napi ingázás során lemerül az energia.

Egyszerű töltés

Elmúltak már azok az idők, amikor benzinkút után kellett keresgélni, vagy sorban állni a tank feltöltéséhez. A teljesen elektromos rollerrel a töltés olyan egyszerű, mintha egy szabványos elektromos aljzatba csatlakoztatná. A beépített töltő segítségével kényelmesen töltheti robogóját otthon, az irodában vagy bárhol, ahol áramforrásról van szó. Mondjon búcsút a drága üzemanyagköltségeknek és üdv a megtakarításoknak!

Intelligens funkciók az összekapcsolt utazáshoz

Teljesen elektromos robogónk nem csak arról szól, hogy A pontból B pontba jusson, hanem az általános vezetési élmény javításáról. Az olyan intelligens funkciókkal felszerelve, mint a beépített GPS, a Bluetooth-kapcsolat és a mobilalkalmazás, valós idejű navigációhoz, járműdiagnosztikához, sőt akár a robogó zárolásának és feloldásának lehetőségéhez is hozzáférhet okostelefonja érintésével.

A biztonság az első

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Ez az oka annak, hogy a teljesen elektromos robogó tele van biztonsági funkciókkal a gondtalan utazás érdekében. A jobb láthatóságot biztosító LED-es fényszóróktól és hátsó lámpáktól az érzékeny fékrendszerig és az erős vázig magabiztosan vezethet, tudva, hogy védve van az úton.

Csatlakozzon az elektromos forradalomhoz

A teljesen elektromos robogóval nem csak egy közlekedési módba fektet be, hanem csatlakozik az elektromos forradalomhoz. A környezetbarát alternatíva választásával pozitív hatást gyakorol a környezetre, és hozzájárul egy zöldebb jövőhöz. Akkor minek várni? Tedd meg az első lépést egy fenntarthatóbb életmód felé, és éld át a teljesen elektromos robogóval való utazás izgalmát még ma!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart