robogó m365 kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

robogó m365 kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Az Ultimate Scooter M365 – Megbízható és hatékony közlekedési mód

Az M365 robogó bemutatása – Tökéletes társ a városi utazáshoz

Eleged van abból, hogy elakadsz a forgalomban vagy küzdesz parkolóhelyet találni a zsúfolt városokban? Ne keressen tovább! A Scooter M365 forradalmasítja a napi ingázást. Elegáns kialakításával, fejlett funkcióival és kivételes teljesítményével ez az elektromos robogó ideális megoldás a hatékony és környezetbarát városi közlekedéshez.

A hatékonyság találkozik a stílussal

A Scooter M365 ötvözi a funkcionalitást a modern esztétikummal. Minimalista dizájnja, amely élénk színekben kapható, minden bizonnyal felkapja a fejét a város utcáin. A könnyű és összecsukható keretnek köszönhetően könnyen szállítható és tárolható, így kényelmes és hordozható, bárhová is megy.

Erőteljes teljesítmény

A nagy kapacitású akkumulátorral és nagy teljesítményű motorral felszerelt Scooter M365 lenyűgöző, akár 18,6 mérföldes hatótávolságot biztosít egyetlen töltéssel. Akár munkába jár, akár ügyeket intéz, vagy felfedezi a várost, ezzel a robogóval könnyedén eljuthat oda, ahol éppen szüksége van. A 15,5 mérföld/órás végsebességgel képes lesz navigálni a forgalomban, és pillanatok alatt elérheti célját.

A biztonság az első

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. A Scooter M365 érzékeny kettős fékrendszerrel érkezik, amely egy regeneratív elektromos féket és egy hátsó mechanikus féket kombinál, így biztosítva a gyors és hatékony megállást, amikor csak szükséges. A blokkolásgátló fékrendszer stabilitást és irányíthatóságot biztosít, még csúszós útfelületen is. Az első és a hátsó lámpák, valamint a fényvisszaverő csíkok javítják a láthatóságot, és biztonságban tartják az éjszakai túrákat.

Intelligens és csatlakoztatott

Maradjon kapcsolatban útközben is a Scooter M365 intelligens funkcióival. A kísérő mobilalkalmazás lehetővé teszi a robogó akkumulátor-élettartamának, sebességének és egyéb lényeges információk nyomon követését. A sebességtartó automatika beállításainak módosításával és az energiatakarékos üzemmód aktiválásával testreszabhatja vezetési élményét. A beépített Bluetooth funkciónak köszönhetően akár kedvenc dallamait is lejátszhatja a beépített hangszórókon keresztül.

Környezetbarát

Az M365 Scooter választásával pozitív hatással van a környezetre. Ez az elektromos robogó nulla károsanyag-kibocsátással jár, csökkenti a szénlábnyomot, és hozzájárul a városaink levegőjének tisztábbságához. Mondjon búcsút a fosszilis tüzelőanyagoknak, és köszönjön egy zöldebb és fenntarthatóbb közlekedési módnak.

Következtetés

Karcsú kialakításával, erőteljes teljesítményével és intelligens funkcióival a Scooter M365 a tökéletes megoldás a városi utazáshoz. Mondjon búcsút a forgalmi torlódásoknak, a parkolási nehézségeknek és a káros kibocsátásoknak. Fogadja el a közlekedés jövőjét, és csatlakozzon a robogók rajongóinak növekvő közösségéhez, akik kényelmes, hatékony és környezetbarát módon közlekednek a városban. Szerezze be Scooter M365-öt még ma, és tapasztalja meg a problémamentes ingázás szabadságát.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart