stand up robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

stand up robogó kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Az Ultimate Stand Up robogó – Jegy a szórakozáshoz és a kényelemhez

Bemutatjuk a tökéletes álló robogót – a tökéletes társ a napi ingázáshoz, a hétvégi kalandokhoz és mindenhez, ami a kettő között van. Elegáns kialakításával, erőteljes teljesítményével és verhetetlen kényelmével ez az álló robogó forradalmasítja az utazást.

Engedd szabadjára belső kalandorodat

Akár izgalomra vágyik, akár egyszerűen csak élvezi az új helyek felfedezését, álló robogónk olyan helyekre készült, ahol még soha nem járt. Robusztus motorjának és érzékeny kezelőszerveinek köszönhetően könnyedén navigálhat a városi utcákon, parkokon és még terepösvényeken is. Mondjon búcsút a forgalmi dugóknak, és köszönjön a végtelen lehetőségeknek.

Egyszerű hordozhatóság

Álló robogónk egyik kiemelkedő tulajdonsága a hordozhatóság. Mindössze [insert weight] súlyának köszönhetően elég könnyű ahhoz, hogy bárhová magával vigye. Buszra vagy vonatra kell felszállni? Nincs mit. Hajtsa össze másodpercek alatt, és tegye el. Tökéletes megoldás az utolsó mérföldes ingázásokhoz vagy spontán kalandokhoz.

Erőteljes teljesítmény

Ne hagyja, hogy kompakt mérete tévesszen meg – ez az álló robogó nagyszerű. [insert wattage] motorjával könnyedén hajt előre, és akár [insert maximum speed] sebességet is elérhet. Akár a városban cirkál, akár dombos terepen utazik, minden alkalommal sima és izgalmas utazást fog tapasztalni.

Intuitív kezelőszervek

Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenki szakértő motoros, ezért alakítottuk ki álló robogónkat felhasználóbarát kezelőszervekkel. Néhány perc gyakorlással magabiztosan siklik az utcákon. A kormány intuitív kezelőszervei lehetővé teszik a gyorsítást, a fékezést és a sebesség könnyű változtatását, így teljes irányítást biztosít az utazás felett.

Első a biztonság

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra. Ez az oka annak, hogy álló robogónk számos biztonsági funkcióval van felszerelve a gondtalan utazás érdekében. Az erős váz stabilitást és tartósságot biztosít, míg az érzékeny fékrendszer gyors és kontrollált megállást tesz lehetővé. Ezenkívül a fényes LED-es fényszórók és hátsó lámpák még gyenge fényviszonyok között is biztosítják a láthatóságot.

Intelligens és összekapcsolt

Álló robogónk nem csak közlekedési eszköz, hanem okos társ is. A hozzá tartozó mobilalkalmazással nyomon követheti a sebességét, a megtett távolságot és az akkumulátor élettartamát. Az állítható sebességbeállításokkal testre is szabhatja vezetési élményét. Maradjon kapcsolatban és irányítsa, mindezt a tenyeréből.

Környezetbarát

Ha a mi álló robogónkat választja, akkor nem csak a saját kényelmébe és élvezetébe fektet be, hanem a környezetbe is. A nulla károsanyag-kibocsátásnak és az újratölthető akkumulátornak köszönhetően csökkentheti szénlábnyomát, miközben a városban sétál. Ön és a bolygó számára egyaránt előnyös.

Tapasztalja meg a Stand Up Scooter különbségeit

Készen áll a napi ingázás fejlesztésére, vagy izgalmas kalandokba? Az álló robogó a jegy a szórakozáshoz, a kényelemhez és a zöldebb jövőhöz. Csatlakozzon a forradalomhoz, és tapasztalja meg a könnyű és környezetbarát közlekedés örömét. Szerezze be a magáét, és fedezze fel a világot teljesen új módon!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart