Háromkerekű elektromos roller üléssel felnőtteknek kereskedő nagykereskedés

Háromkerekű elektromos roller üléssel felnőtteknek kereskedő nagykereskedés

Tapasztalja meg a kényelmet és a kényelmet 3 kerekű elektromos rollerünkkel, üléssel felnőtteknek

Bemutatjuk 3 kerekű elektromos rollerünket, üléssel felnőtteknek

Kényelmes és környezetbarát barátságos közlekedési mód? Ne keressen tovább! Háromkerekű elektromos robogónk üléssel felnőtteknek tökéletes megoldást jelent az ingázási igényeire. Elegáns kialakításával, kényelmes üléseivel és erőteljes motorjával ez a robogó sima és élvezetes utazást kínál minden korosztály számára.

Hatékony és környezetbarát

Elektromos robogónkat egy megbízható és hatékony motor hajtja, amely nulla károsanyag-kibocsátással jár, így környezetbarát választás a napi ingázáshoz. Mondjon búcsút a drága üzemanyagköltségeknek, és köszönjön egy zöldebb közlekedési módnak. Legyen szó munkáról, ügyintézésről vagy egyszerűen csak egy kellemes utazásról, robogónk a tökéletes társ.

Kényelmes ülések

Megértjük a kényelem fontosságát, különösen hosszabb utazások során. Ezért van háromkerekű elektromos robogónk tágas és ergonomikus üléssel. Az ülést úgy tervezték, hogy maximális tartást és kényelmet biztosítson, kellemes vezetési élményt biztosítva. Mondjon búcsút a fájós hátnak és a kényelmetlen utazásoknak – robogónk megvédi Önt!

Stabilitás és biztonság

Robogónk erős és stabil háromkerekű kialakítása kiváló egyensúlyt és irányítást biztosít. Ez biztosítja a biztonságos utazást még egyenetlen felületeken is. Tartós felépítésének és megbízható fékrendszerének köszönhetően megbízhat robogónkban, hogy biztonságban tudjon maradni utazása során.

Kényelmes szolgáltatások

Hiszünk abban, hogy az ingázási élményt a lehető legkényelmesebbé tegyük. Háromkerekű elektromos robogónk számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek javítják az utazást. A holmijait tároló tágas tárolórekesztől a beépített USB-töltőportig az eszközei számára, robogónk mindent tartalmaz, amire szüksége van a problémamentes ingázáshoz.

Könnyen használható

Robogónkat a felhasználóbarát kialakítás szem előtt tartásával terveztük. Egyszerű kezelőszerveinek és intuitív kezelőfelületének köszönhetően pillanatok alatt lovagolni fog. Akár tapasztalt motoros, akár kezdő, robogónk könnyen kezelhető és manőverezhető. Ráadásul kompakt mérete egyszerű tárolást és szállítást tesz lehetővé.

Hosszú akkumulátor-élettartam

Aggódik amiatt, hogy utazás közben lemerül az akkumulátor? Elektromos robogónk hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely biztosítja, hogy megszakítás nélkül elérje célját. Lenyűgöző akkumulátor-élettartamának köszönhetően gyakori újratöltés nélkül élvezheti a hosszabb utazásokat.

Következtetés

Tapasztalja meg háromkerekű, felnőtt üléssel ellátott elektromos robogónk szabadságát és kényelmét. Akár munkába jár, akár a várost fedezi fel, vagy egyszerűen csak élvezi a kellemes utazást, robogónk kényelmes és hatékony közlekedési módot kínál. Környezetbarát kialakításának, kényelmes funkcióinak és megbízható teljesítményének köszönhetően itt az ideje, hogy frissítse az ingázási élményt. Válaszd háromkerekű elektromos robogónkat, és élvezd az előnyeit még ma!

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart