régi elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

régi elektromos kerékpár kereskedő gyári gyártó nagykereskedés

Régi elektromos kerékpár – klasszikus utazás modern kényelemmel

Bemutatjuk a régi elektromos kerékpárt – a klasszikus dizájn és a modern technológia tökéletes keveréke. Ez az egyedülálló elektromos kerékpár nosztalgikus utazást kínál az elektromos motor kényelmével. Akár egy vintage-rajongó vagy, akár egyszerűen csak egy környezetbarát közlekedési módot keres, Old Electric Bike-unk biztosan lenyűgöz.

Klasszikus dizájn, időtlen vonzalom

Lépjen vissza az időben az Old Electric Bike vintage-ihlette dizájnjával. Elegáns vonalai, retro színpalettája és króm díszítései a régi évek klasszikus kerékpárjai előtt tisztelegnek. A részletekre való odafigyeléssel készült ez az elektromos kerékpár, amely egyesíti a múlt varázsát a jelen funkcionalitásával. Az Old Electric Bike masszív váza kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot. Ergonómikus kialakítása kényelmes vezetési élményt biztosít, így rövid ingázásra és laza túrákra egyaránt alkalmas.

Egyszerű elektromos energia

Ne hagyja, hogy a vintage megjelenés megtévesszen – az Old Electric Bike erős és hatékony villanymotorral van felszerelve. A gázkar egyszerű elforgatásával könnyedén cirkálhat a város utcáin, vagy megküzdhet a dombos terepen. Mondjon búcsút az izzadt túráknak, és köszönjön egy sima, élvezetes utazáshoz. Az Old Electric Bike villanymotorját egy hosszú élettartamú akkumulátor hajtja, így nagy távolságokat tehet meg anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy lemerül. Akár munkába jár, akár a vidéket fedezi fel, ez az elektromos kerékpár könnyedén elviszi.

Környezetbarát közlekedés

Csatlakozzon a zöld mozgalomhoz, és csökkentse szénlábnyomát a régi elektromos kerékpárral. Ha ezt a környezetbarát közlekedési módot választja, akkor nemcsak a környezet védelmét szolgálja, hanem pénzt takarít meg az üzemanyagon és csökkenti a forgalmi torlódásokat. Elektromos motorjával az Old Electric Bike nulla károsanyag-kibocsátással rendelkezik, így fenntartható választás a városi ingázáshoz. Tiszta lelkiismerettel lovagolhat, tudva, hogy pozitív hatást gyakorol a bolygóra.

Kényelem és sokoldalúság

A régi elektromos kerékpárt úgy tervezték, hogy megkönnyítse az életét. Beépített tárolórekesszel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy útközben biztonságosan vigye holmiját. Legyen szó hátizsákról, élelmiszerboltról vagy piknikkosárról, könnyedén szállíthatod a nélkülözhetetlen dolgokat anélkül, hogy további táskákra vagy kosarakra lenne szükséged. Ezenkívül az Old Electric Bike felhasználóbarát kezelőpanellel van felszerelve, amely könnyű hozzáférést biztosít a különféle beállításokhoz és információkhoz. Kövesse nyomon az akkumulátor töltöttségi szintjét, állítsa be a sebességet, és kövesse nyomon a megtett távolságot – mindezt a keze ügyében.

Tapasztalja meg a régi elektromos kerékpárt még ma

Fedezze fel újra a kerékpározás örömét a régi elektromos kerékpárral. A klasszikus dizájnt a modern kényelemmel ötvöző elektromos kerékpár egyedülálló és élvezetes vezetési élményt kínál. Akár a vintage szerelmese, akár egy környezettudatos egyéniség, vagy egyszerűen csak megbízható közlekedési módot keres, az Old Electric Bike a tökéletes választás. Fektessen be egy darab történelembe, és ölelje fel a közlekedés jövőjét. Rendelje meg Old Electric Bike-jét még ma, és élvezze mindkét világ legjobbjait – a klasszikus stílust és az elektromos energiát.

Minőség

egyedi erős motor: 350w 500w 1000w 2000w 3000w 4000w stb Maximális sebesség: 25km/h, 60km/h, 80km/h, 90km/h, 120km/h és így tovább. Akkumulátor: 10h 12ah 13h 20ah 30ah 40ah 50ah lítium akkumulátor választható. Futásteljesítmény: 15-120 km az Ön kérésétől függően. Fékek, felfüggesztés, terepjáró vagy városi közúti abroncsok, 8, 10, 12, 14 és egyéb kerékméretek.

Elektromos robogók nagykereskedelmi ár

A legjobb nagykereskedelmi ár a kínai Rooder elektromos robogógyártól.

Kézbesítés

7-60 napos szállítás a típustól és mennyiségtől függően.

Robogógarancia

Szabályozóra, motorra és töltőre 12 hónap garancia, akkumulátorra, lámpákra, gumikra 6 hónap garancia. Minden alkatrész elérhető.

Elektromos robogó tanúsítványok

CE FCC ROHS tanúsítványok, valamint MSDS, UN38.3 és szállítási tanúsítványaink vannak.

Videók

A gyári bejárás

Elektromos robogók

Elektromos kerékpárok

Citycoco

Hot Tags:

repülőgép

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

citycoco robogó

citycoco hm8

nagy hatótávolságú elektromos robogó

elektromos robogógyár

Gyűjtemény:

elektromos robogók

citycoco gyár

elektromos kerékpárok

elektromos motorkerékpárok

a legjobb robogó felnőtteknek

nagy kerekű robogó

terepjáró elektromos robogó

3 kerekű elektromos robogó

Kategóriák:

elektromos robogó gyártója

városi kókuszgyártó

elektromos kerékpár szállító

elektromos motorkerékpár-gyár

elektromos robogóalkatrészek

citycoco robogó

elektromos moped

mobilitási robogók

Hírek:

elektromos robogó

citycoco

elektromos kerékpár

elektromos motorkerékpár

elektroroller aprító

city coco

citycoco aprító

legjobb elektromos robogó

 

Vásárolja meg a 10 legjobb elektromos robogót online: https://www.ronzlla.com/

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba a Whatsapp számmal az elektromos robogó gyártója —

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy tömeges rendelés esetén a legjobb árat kaphassa!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart